Osta tukituote

Tuet työtämme myös ostamalla tuotteitamme!

Voit ostaa tuotteita verkkokaupasta tai tilata ne sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai arkisin klo 11-15 puhelimitse 044 302 5773.

Kun olet tehnyt ensimmäisen tilauksesi, saat sähköpostiisi kirjautumisohjeet kauppaan. Kirjautuneena voit seurata tilauksesi etenemistä ja tarkastella tilaushistoriaasi.

HUOMAATHAN tilausta tehdessäsi, että Postin ilmoittama toimitusaika on nykyään neljä arkipäivää! Tilaa siis lahjat hyvissä ajoin.

Metsänsydämiä

Metsänsydämiä on sarja meditatiivisia vaelluksia ja pysähdyksiä luonnossa, sarja tekstejä ja kuvia kahden tekijän samanhenkisistä rinnakkaismaailmoista.
Kirjan sivuilla voit kuulla metsän hiljaisuudessa kehrääjän surinan, tuntea vanamon ja suopursun tuoksut ja aistia ihollasi erämaan nuotion loimun.

Kirjan t​ekstit on kirjoittanut ​Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Anneli Jussila ja ​kuvittanut ​graafinen suunnittelija Juha Ilkka​, joka on myös taittanut kirjan​.

​Metsänsydämien ​tuotolla tuetaan Luonnonperintösäätiön suojelutyötä. 96​-sivuisen kirjan hinta on 25 € (+käsittely- ja postikulut). Tilaa verkkokaupastamme tästä tai sähköpostilla: [email protected].fi tai puh. 044 302 5773 (ma-pe klo 11-15).

Osta juhlakirja: Turvapaikkoja elämälle

Luonnonperintösäätiön 20-vuotisjuhlakirja Turvapaikkoja elämälle on antoisa tutustumismatka säätiön toimintaan ja valittuihin suojelualueisiin. Kaunis kirja on myös arvokas lahja!

Tue T-paidalla

Jälleen saatavilla! T-paita on varustettu Luonnonperintösäätiön ja Ikimetsän ystävät ry:n yhteisellä haapalogolla. Haapapaidassa kannat meitä mukanasi ja kerrot meistä muillekin!

Ilahduta haapakorulla

Helena Ruskosammalen käsityönä valmistama tyylikäs haapa-puukoru on kestävä ja ajaton lahja.

Luonnonperintösäätiön suruadressi

Graafikko Juha Ilkan piirtämän A4- kokoisen adressin etusivulla suomalaisia luonnonkukkia: Nuokkukohokki, metsäkurjenpolvi, kielo, hämeenkylmänkukka, metsäorvokki, metsätähti, valkovuokko, tunturikurjenherne sekä vehka. ​